Helena Villar

Tractaments

Psicoteràpia integrativa

Tractament psicològic holístic, enfocat a curar la ferida primordial des de qualsevol símptoma emocional existent. Per des de l'arrel, reenfocar una nova mirada.

Psicologia cognitivo - conductual

Intervenció psicosocial que intenta millorar la salut mental.
Presa de consciència de pensaments i creences desadaptatives o distorsionades per aprendre a manejar situacions que generen malestar i millorar la regulació emocional; a través d'estratègies d'afrontament per resoldre els problemes.

Biodescodificació

Teràpia energètica i transgeneracional guaridora que connecta els símptomes físics amb les ferides emocionals que ens guien en la nostra vida per descodificar aquests patrons i alliberar-nos de les càrregues que no ens permeten avançar.

Arquetips de sanació

Teràpia de sanació energètica i espiritual que harmonitza els cossos subtils a través del disseny dels arquetips únics de l'ésser humà, la geometria sagrada.

Sanacions

Sanació energètica a través d'energia universal, per equilibrar i enfortir el camp energètic a través d'olis essencials, equilibri de chakres amb la tècnica “reiki” i neteja de memòries inconscients.

W

Cartes i oracles

Tarot i cartes d’adivinació com informació/guia del procés emocional que s'estigui realitzant, per orientar de forma coadjuvant al tractament terapèutic i així dirigir al camí vital de la persona.